Vrienden van het Arboretum (bedrijven)

Onderstaande bedrijven hebben bij ons een boom geadopteerd:

De Groot Vroomshoop Groep is een vitaal onderdeel van VolkerWessels. Het bedrijf bestaat 85 jaar. Momenteel werken er zo'n 210 vakmensen.

Zij bouwen permanente en semi-permanente huisvesting voor het onderwijs, de gezondheidszorg en bedrijven, vanuit hun eigen ontwikkelde IFD bouwsysteem; Industrieel, Flexibel, Demontabel en Duurzaam. Daarnaast is De Groot Vroomshoop zeer actief op het gebied van houtskeletbouw met name in duurzame en energiezuinige woonconcepten (o.a. passiefhuis). Ook is zij marktleider voor prefab houten bergingen, prefab dak- en gevelelementen en toonaangevend in gelijmde houtconstructies.

De Groot Vroomshoop Groep B.V. heeft drie dochterondernemingen, namelijk 

De Groot Vroomshoop Groep B.V. heeft als eerste bedrijf een boom geadopteerd en wel direct de grootste namelijk onze Sequoiadendron giganteum oftewel de mammoetboom.Grootgroener is gespecialiseerd in alle mogelijke vormen van onderhoud voor gazons en parken. Daarnaast is men actief op het gebied van de bestrijding van Eikenprocessierups, onkruidbestrijding (ook op een biologische manier) en beschikt men over de nodige kennis op het gebied van boomverzorging. Kortom een multifunctioneel bedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat.

De Grootgroener heeft een mooie Quercus robur (zomereik) geadopteerd, mede omdat men natuurlijk erg actief is op het gebied van de bestrijding van de Eikenprocessierups.


Wegenbouw Lansink b.v. levert en verwerkt materialen ten behoeve van de wegenbouw. Wegenbouw Lansink b.v. beschikt over asfaltsets, diverse kranen, shovel- en transportmaterieel. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden wordt er gewerkt met een team van ruim 40 trouwe medewerkers.

De kleinschaligheid van onze organisatie zorgt ervoor dat we snel op ontwikkelingen kunnen inspelen. Zoals bijvoorbeeld wijzigingen in planning of uitvoering. De korte lijnen binnen onze organisatie staan garant voor een hoge mate van flexibiliteit bij Wegenbouw Lansink b.v. Hierdoor kunnen we snel en alert op de wensen van de klant inspelen.

Kwaliteit

Lansink Wegenbouw b.v. voldoet voor al haar activiteiten aan de benodigde certificerings-eisen. Door interne kwaliteits- en milieuzorg, ervaring en kennis van de nieuwste ontwikkelingen in de branche, biedt Wegenbouw Lansink b.v. kwalitatief hoogwaardig duurzame producten en diensten.

Arbeidsomstandigheden

Handhaven en verbeteren van arbeidsomstandigheden, milieuaspecten en kwaliteit is ons speerpunt. Zowel bij de arbeidsomstandigheden als vanuit het milieu-oogpunt, kijken we naar de situatie waarin onze medewerkers werken met betrekking tot veiligheid, gezondheid en hun welzijn. Deze manier van werken staat bij Wegenbouw Lansink b.v. centraal.

Lansink Wegenbouw b.v. heeft een rode beuk geadopteerd ( Fagus sylvatica 'Atropunicea')

Foto's

Goed geregeld, dat werkt!                                                   
Heeft u moeite om overzicht te krijgen en te houden? Vindt u het lastig structuur aan te brengen in de chaos? Dan kan een professional organizer u helpen.

Een professional organizer begeleidt en adviseert u bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte. Op kantoor of thuis. En helpt u keuzes te maken die u in staat stellen

  • gestructureerder te denken en te werken  
  • effectiever om te gaan met tijd, ruimte en middelen en
  • meer grip op uw leven en energiebalans te krijgen.

Mijn sterke kant is het uitzoeken van allerlei zaken en het helder presenteren van de resultaten, in cijfers of in woorden. Met als doel? U krijgt overzicht en inzicht en kunt makkelijker keuzes maken!

Inge Jalink is lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) en werk volgens de beroepscode die door de NBPO is opgesteld. Deze beroepscode garandeert o.a. integriteit, respect en vertrouwelijkheid.

Inge Jalink heeft een Acer saccharinum geadopteerd.

AB4YOU Boomverzorging helpt u met verschillende werkzaamheden omtrent boomverzorging. Zo snoeien wij onder andere bomen en kappen en zagen we bomen, maar we doen ook aan boom veiligheidscontroles/VTA-controles. Verder is AB4YOU Boomverzorging uiterst geschikt voor al uw parkonderhoud betreft bomen